MALKARA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ ÜCRETSİZ PABUCUMUN MASALI İSİMLİ TİYATRO OYUNU BEĞENİ TOPLADI

Malkara Belediyesi'nin ücretsiz olarak ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği Pabucumun Masalı isimli tiyatro oyunu 20 Ocak 2015 Salı günü saatler 11.00 - 14.00 ve 15.00'de üç seans halinde Malkara Kültür Sarayı'nda sahnelendi.

Çocukların sosyal - kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, hayal dünyalarını zenginleştirmek ve onları tiyatro sanatı ile buluşturmak amacıyla sergilenen Mustafa Fındık'ın yazdığı, Giray Mert Özdenoğlu'nun yönettiği ve Tiyatro Çarşı oyuncuları tarafından sahnelenen Pabucumun Masalı isimli müzikli tiyatro oyunu salonu dolduran çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenildi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler