MALKARA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BEĞENİ TOPLADI

Malkara Belediyesi'nin düzenlediği İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Alış-Veriş Şenliği ve 10 D sinema gösterimi Malkaralıların beğenisini topladı.

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Alış-Veriş Şenliği 9-16 Eylül 2014 tarihlerinde 18.00-22.00 saatleri arasında Şehitlik ve Hürriyet Caddelerinde yapıldı. Şehitlik (Abide), Belediye ve Kurtuluş Parkları'nda da yapılan şenlikte tahta bacaklar, palyaçolar, çizgi film kahramanları, sihirbaz ve kukla gösterileri, top, lobut ve halkaları havaya atıp tutan jonglör şovları sayesinde çocuklar bir hafta boyunca gönüllerince eğlendiler. Çizgi film kahramanları ve palyaçolar geceleri Alış-Veriş Şenliği süresince zararsız boyalar ile çocukların yüzlerini boyayıp, çocuklara şekillendirilmiş sosis balonlar ve pamuk helva hediye ettiler. Bir yandan da animasyon karakterleri ile sokak çalgıcıları Şehitlik ve Hürriyet Caddeleri üzerinde dolaşarak caddelerin hareketliliğini sağladılar.

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen 10 D Sinema gösterimi ise 10-15 Eylül 2014 tarihlerinde 18.00-23.00 saatleri arasında Hürriyet Caddesi Şadırvan Meydanı yanında çocuklara ücretsiz olarak gösterime sunuldu.

Etkinlikler sayesinde eskiden olduğu gibi Şehitlik ve Hürriyet Caddelerinde yeniden hareketliliğin yaşanması, Alış-Veriş Şenliği ve Malkara'da ilk defa gösterime sunulan 10 D Sinema gösteriminden dolayı gönüllerince eğlenen çocukların mutlu olması sebebiyle cadde esnafları ve vatandaşlar memnuniyetlerini belirtip Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler