MALKARA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ 14 KASIM KURTULUŞ KUPASI ORTAOKULLAR VE İLKOKULLAR ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Malkara Belediyesi'nin Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 14 Kasım Kurtuluş Kupası Ortaokullar ve İlkokullar arası Halı Saha Futbol Turnuvası, 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 15.30'da Mustafa Uysal İlkokulu bahçesinde bulunan halı sahasında Şair Nevi İlkokulu ile Hüseyin Köse İlkokulu arasında oynanan müsabaka ile son buldu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şair Nevi İlkokulu ile Hüseyin Köse İlkokulu arasında oynanan maç öncesinde sporculara başarılar diledi.

14 Kasım Ortaokullar ve İlkokullar arası Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında oynanan müsabakalar sonucunda ortaokullar seviyesinde Atatürk Ortaokulu, ilkokullar seviyesinde ise Mehmet Akif Ersoy İlkokulu şampiyon oldu.

Turnuva alınan sonuçlara göre Ortaokullar ve İlkokullar arası dereceye giren okulların sıralaması aşağıdaki gibi oluştu;

Ortaokullar ;

1.      Atatürk Ortaokulu (Şampiyon)

2.      Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu

3.      Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Orhan Öztrak Ortaokulu,

İlkokullar;

1.      Mehmet Akif Ersoy İlkokulu(Şampiyon)

2.      Hüseyin Köse İlkokulu,

3.      Şair Nevi İlkokulu

Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri 14 Kasım 2017 Salı günü saat 19.00'da eski otogar alanında düzenlenecek olan etkinlikte takdim edilecek.