MALKARA BELEDİYESİ MALKARALI GAZİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl kutlamaları ile şehitlerin anılması etkinlikleri çerçevesinde Malkaralı gaziler için 28 Mart 2015 Cumartesi günü Çanakkale'ye gezi gerçekleştirildi.

Çanakkale gezisine katılan Malkaralı gaziler, rehber eşliğinde Eceabat, Çanburnu, Ağadere Hastane Şehitliği, Kilitbahir Köyü, Namazgâh Tabyası, Mecidiye Tabyası, Havuzlar Vadisi, Soğanlıdere Vadisi, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Morto Koyu, Sebdülbahir Koyu ve Kalesi, Ertuğrul Koyu ve Tabyası, Alçıtepe Koyu, Kaba Tepe, Albayrak Sırtı, Kanlı Sırt, Kırmızı Sırt, Bomba Sırtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Mustafa Kemal'in Yeri'ni ziyaret edip, Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı yerleri görme fırsatı buldular.

Malkaralı gaziler Çanakkale gezisinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, geziye görevli olarak katılan Malkara Belediyesi çalışanları aracılığıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkürlerini ilettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler