MALKARA BELEDİYESİ 14 KASIM KURTULUŞ BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Malkara Belediyesi'nin Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 14 Kasım Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası 11 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 10.30'da Belediye Düğün Salonu'nda oynanan maçlarla başladı.

14 Kasım Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasına gençler kategorisinde 46, küçükler kategorisinde 34 sporcu olmak üzere toplam 80 kişi katıldı.

14 Kasım Kurtuluş Bayramı Satranç turnuvası 12 Kasım 2017 Pazar günü de devam edecek.

11 – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında sürecek olan 14 Kasım Kurtuluş Bayramı Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 14 Kasım 2017 Salı akşamı saat 19.00'da eski otogar alanında düzenlenecek olan etkinlikte takdim edilecek.