MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL PERŞEMBE PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 6 Eylül 2018 Perşembe günü saat 12.30'da ilçemizde kurulan Perşembe pazarını gezerek incelemelerde bulundu.

Perşembe pazarında bulunan esnafları tek tek gezerek sohbet eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, pazarcı esnafına Malkara Belediyesi’nin kendi imkânları ile kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu en büyük yatırım olan ve inşaatı tüm hızıyla devam eden Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup, esnafının yeni pazar yerinde daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde satışlarını yapacağını dile getirdi.

Pazarcı esnafı da kendilerine daha düzenli ve Modern bir Pazar yeri kazandıracağı için ve Malkara’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Ayrıca Perşembe pazarı ziyareti esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşlara Malkara Belediyesi’nin çalışmaları projeleri hakkında bilgiler verip, fikir alışverişinde bulundu.