MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL HUZUR SOKAK'TA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 16.30'da Huzur Sokak'ta yapılan kilitli parke taş dizimi ve beton bordür dizim işi çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerde; Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Belediye Meclis Üyesi Recai Örs de yer aldı.

Huzur Sokak'ta yapılan kilitli parke taş dizimi ve beton bordür dizim çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Yapmış olduğu incelemelerin ardından Huzur Sokak üzerinde bulunan kahvehaneyi ziyaret eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, kahvehanede bulunan mahalle sakinleriyle sohbet ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mahalle sakinleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, Huzur Sokak'ta yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.