KEŞAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI FEVZİ ENGİN'DEN MALKARA BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Engin, yeğeni Mustafa Çamlı ile birlikte 6 Mart 2015 Cuma günü saat 9.30'da Malkara Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin'e ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette her iki belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin Malkara Belediyesi'nin 2015 yılında yapılan ve yapılacak olan yatırım planları hakkında bilgiler verip ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Engin'e teşekkür etti.

Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Engin, Malkara Belediyesi'nin kurumsal bir yapıya ulaşarak Trakya'da örnek belediyeler arasında olduğunu belirtti ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin'e kendisine karşı gösterilen ilgiden dolayı teşekkür edip, Malkara Belediyesi'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler