MHP MALKARA İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN KARACAOĞULLARI BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

MHP Malkara İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları, 4 Ocak 2019 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a başkanlık makamında iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; MHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “2019 Yerel seçimlerinin Ülkemizde ve Malkaramız da saygı ve sevgi çerçevesinde geçmesini temenni ederim. İnşallah Malkaramızın yaşanılabilir bir kent olmasına hep beraber katkı sunacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı MHP Malkara İlçe Başkanımız Selahattin Karacaoğulları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim.” diyerek düşüncelerini belirtti.

MHP Malkara İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.