GÜNEŞ ENERJİ PROJESİ YAPIM İŞİNİN İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın ortaklaşa yürüttüğü Çınaraltı Mahallesine yapılacak olan 2017 / 533171 İhale Kayıt Numaralı 100 kwp Güneş Enerji Sistemi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre, 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 10.00'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihalesi gerçekleştirildi.

Güneş Enerji Projesi Yapım İşinin İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra açıklanacaktır. Güneş Enerjisi Projesi Yapım İşini alan firma ile sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak yapım işine başlanacaktır. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 150 gündür.