GEÇİCİ TEKİRDAĞ VE KEŞAN İSTİKAMETLERİ BELLİ OLDU

E 84 yolunda Karayollarının yeni yol, kavşak ve köprü çalışmaları neticesinde Atatürk Bulvarı çıkışının geçici olarak kapanmasından dolayı sürücülerin mağdur olmaması ve daha güvenli gidebilmesi açısından Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Malkara'dan Tekirdağ ve Keşan istikametlerine gidecek olan araçların gidiş güzergâhları belirlenip, yön tabelaları güzergâh boyunca belirli noktalara koyuldu.

Tekirdağ istikametine gidecek olan araç sürücülerinin Kardelen Düğün Salonu yanından dönüldükten sonra Fethiye Özver Caddesi üzerinden devam edilip Malkara Sanayi Sitesi içerisinden 4 ve 5 no'lu çıkış kapılarını kullanarak alt geçitten geçip Tekirdağ istikametine gidebilirler.

Keşan istikametine gidecek olan araç sürücüleri ise Atatürk Bulvarı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne dönerek E 84 yoluna bağlanan yan yollardan Keşan istikametine gidebilirler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler