CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ İLHAMİ ÖZCAN AYGUN VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN YAYLAGÖNE MAHALLESİ VE ZEYNEP TEYZEYE ZİYARET

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 7 Eylül 2018 Cuma günü saat 11.00’de Yaylagöne Mahallesi sakinlerine ve Zeynep Teyzeye ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, ve S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ve Yaylagöne Mahalle Muhtarı Akgül Öztürk yer aldı.

Her fırsatta ve sık sık mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Her mahallemize en iyi hizmeti vermek için büyük çaba gösteriyoruz. Mahallelerimizdeki hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek bunlara çözümler üretmek için hemşerilerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti verebilmek adına tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Yaylagöne mahalle sakinleri, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kahvehane ziyaretinin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Yaylagöne Mahallesinde yaşayan Atatürk sevdalısı Zeynep Teyzenin evine giderek beraber sohbet ettiler.