CHP MALKARA İLÇE BAŞKANI HÜLYA ERTAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARETTE BULUNDULAR

CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 29 Aralık 2017 Cuma günü saat 10.00'da Malkara Belediyesi'ne gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ve Ali İhsan Uslu da yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür edip, teşekkür ettiler.