BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MURATLI YÜZME HAVUZU'NUN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 27 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı İlçesi Kazım Dirik Mahallesine yapılacak olan Muratlı Yüzme Havuzu'nun temel atma törenine katıldı.

Gerçekleştirilen temel atma törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, daire başkanları, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan temel atma töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Zeki Gürcün, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak konuşma gerçekleştirdiler.

Yapılan konuşmalarının ardından yarı olimpik Muratlı Yüzme Havuzu'nun kurdele kesimi yapılarak Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Facebook Twitter Youtube