BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN TAZİYE MESAJI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde ve Şemdinli'ye bağlı Derecik Beldesi'nde şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul mesajında; “Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde güvenlik güçlerimizin sürdürdüğü operasyonda bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimizin şehit olduğunu, 1 askerimizin de yaralandığını ve Şemdinli'ye bağlı Derecik Beldesi'nde cephanelikte kazayla el bombasının patlaması sonucu 1 askerimizin şehit olduğunu ve bu kaza sonucu 2 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.” dedi.

Facebook Twitter Youtube