BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK SALMANLI KONSEPT'İN HAZIRLADIĞI KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, 8 Mart 2018 Perşembe Günü saat 13.00'de Salmanlı Konsept'in Dünya Kadınlar Günü için kadınlara hazırladığı programa katıldı.

Gerçekleştirilen programında; CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet KURBAN, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi Başkanı Belma ÖZSOY ve kadınlar katıldı.

Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi Başkanı Belma ÖZSOY günün anlam ve önemi belirten konuşma yaptı.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK ve programa katılan kadınlar Salmanlı Konsept'in Dünya Kadınlar Günü için özel olarak hazırlattığı pastayı kestiler.

Program sonunda Dünya Kadınlar günü programına katılan kadınlara Salmanlı Konsept tarafından ikramlarda bulunuldu.