BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL OLUŞTURULAN RESİM SERGİSİNİ GEZDİ

Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 11.00'de Şehitlik Caddesi'nde Atatürk Ortaokulu 5. ve 7. Sınıf öğrencileri tarafından Dünya Kadınlar Gününe özel oluşturulan pastel boya resim sergisini gezdi.

Pastel boya resim sergisi gezisi esnasında; Belediye Başkan Yardımcısı Celal YILMAZ, CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet KURBAN, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı pastel boya resim sergisini gezerek resimleri inceleyen ve Güzel Sanatlar Öğretmeni Elif GÜRBÜZ ORKAN'dan eserler hakkında bilgiler alan Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, öğrencilerin Kadınlar Gününe özel güzel olarak güzel eserler meydana getirdiklerini ifade edip, emeklerinden dolayı kendilerini kutladı.

Sergi gezisinden sonra Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, Atatürk Ortaokulu Güzel Sanatlar Öğretmeni Elif GÜRBÜZ ORKAN'ın Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp, karanfil takdim etti.

Atatürk Ortaokulu Güzel Sanatlar Öğretmeni Elif GÜRBÜZ ORKAN ise Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, Belediye Başkan Yardımcısı Celal YILMAZ ve beraberindekilere resim sergilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.