BAŞKAN YARDIMCISI BAHAETTİN CÖMERT YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 16.00'da Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazibey Mahallesi Çağla Sokak ve İsmet İnönü Caddesi üzeri 1. Ara Çıkmaz Sokak'taki yapılan asfalt yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon ve içme suyu şebeke inşaatından dolayı bozulan yollara yapılan asfalt yol onarım çalışmalarını inceleyip, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yapılan yol onarım çalışmaları hakkında bilgiler alan Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert yol onarım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Ayrıca Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gazibey Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzeri 2. Ara Çıkmaz Sokak'ta kanalizasyon alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler