BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL MESAİ KAVRAMI GÖZETMEKSİZİN YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 30 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 13.30'da Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte Izgar Mahallesi'ne giderek Izgar Mahallesi'nin D-110 Karayolu üzerindeki girişinde yer alan kavşak yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayollarının ortaklaşa çalışmaları ve gayretleri ile Izgar Mahallesi'ndeki kavşak yolunun açılma çalışmaları çerçevesinde perde beton yapımını inceleyen Başkan Ulaş Yurdakul, Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen ve yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.

Izgar'da detaylı incelemelerde bulunduktan sonra saat 14.00'de Camiatik Mahallesi'ne gelerek Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan 5 cm.'lik aşınma tabakası BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ulaş Yurdakul, hummalı şekilde devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdür Vekili Yılmaz Özel'den ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bilgiler aldı.

Başkan Ulaş Yurdakul yapmış olduğu açıklamasında; “Izgar Mahallesi'nde yıllardır kapalı olan girişteki kavşak yolda çalışmalar tüm hızıyla devam diyor ve çalışmalarda sıra perde beton yapımına geldi. Atatürk Bulvarı üzerindeki hummalı çalışmalarımız da mesai kavramı gözetmeksizin aralıksız olarak devam ediyor. Atatürk Bulvarı'nda alt tabaka üzerine 5 cm.'lik aşınma asfaltı atılıyor. Hemşerilerime de anlayışları için teşekkür ediyorum. Çalışmalar sebebiyle geçici olarak vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı kendilerinden özür diliyoruz. Her şey daha modern bir Malkara için.” Diyerek düşüncelerini belirtti.