8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE KUTLANDI

Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi tarafından, 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 14. 00'de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen program ile Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Gerçekleşen programa; Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma ÖZSOY ile Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, dernek başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği çelengi Atatürk Anıtı önüne konularak, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, tüm aziz şehitlerimiz ve şiddet sebebiyle kaybedilen tüm kadınlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunmasının ardından program başladı.

Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma ÖZSOY'un günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yapmasının ardından Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesinde verilen ikramların ardından son buldu.