10 D SİNEMA SİMÜLATÖRÜ MALKARALI ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRDÜ

Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Eylül 2014 Çarşamba gecesi Hürriyet Caddesi Şadırvan Meydanı yanında çocuklara özel ücretsiz olarak gösterime sunulan 10 D Sinema Simülatörü Malkaralı çocukların yoğun ilgisi gördü.

18.00-23.00 saatlerinde seanslar halinde gösterime sunulan 10 D Sinema Simülatörü 14 Eylül 2014 Pazar gününe kadar çocuklara gösterimde bulunmaya devam edecek.

Malkara'da ilk defa gösterime sunulan 10 D Sinema izlemenin heyecanını yaşayan çocuklar gönüllerince doyasıya eğlendiler. Sinema izleyen çocuklar büyük bir sevinç yaşarken, aileleri de 10 D Sinema Simülatörü sayesinde çocuklarının eğlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler