SOSYAL ETKINLIKLER

27 Ocak 2018
SİNDRELLA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak 27 Ocak 2018 Cumartesi günü 11.00 ile 13.00 saatleri arasında Sindrella adlı çocuk tiyatrosu Malkara Kültür Sarayında gerçekleştirilecektir.

26 Ocak 2018
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak 26 Ocak 2018 Cuma günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Çirkin Ördek Yavrusu adlı çocuk tiyatrosu Malkara Kültür Sarayında gerçekleştirilecektir.

21 Aralık 2017
AHUDUDU

“AHUDUDU” isimli tiyatro oyunu 21 Aralık 2017 Perşembe akşamı saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında Tiyatrokare oyuncuları tarafından ücretsiz olarak #Malkaralılar için sahnelenecek.

Not: 12 yaşından küçük çocuklar “AHUDUDU” isimli tiyatro oyununa alınmayacaktır.

29 Ekim 2017
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMİ FENER ALAYİ YÜRÜYÜŞÜ

20 Ekim 2017
MALKARA ET KOMBİNA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

20 Ekim 2017 Cuma günü saat 11.00'de Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkiinde Malkara Et Kombina Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirilecektir.

18 Eylül 2017
İLKÖĞRETİM HAFTASI ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası kapsamında 18 Eylül 2017 Pazartesi günü 14.00 - 18.00 saatleri arasında 14 Kasım Caddesi (Ziraat Bankası Önünden Top Meydanına Kadar) "İlköğretim Haftası Şenliği" gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

26 Ağustos 2017
GELENEKSEL 2. KARAİDEMİR BARAJI BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ

Malkara Belediyesi tarafından Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 - 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Karaidemir Barajı Piknik alanında gerçekleştirilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olup,
27 Ağustos 2017 Pazar günü saat 17.00'de sona erecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğinde 3/2 numaralı amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğe uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Balık Tutma yarışmaları sonucu dereceye giren ilk 3 genç katılımcı ve bayanlara ödüller verilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine katılan vatandaşlarımıza balık ikramları olacaktır.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

24 Ağustos 2017
ELMALI MAHALLESİ TANITIM ETKİNLİĞİ

Elmalı Mahallesinde Çorlu Festival Gruplarının yer alacağı
ve Malkara Belediye Akademisi'nin el emeği ürünleri ile köy ürünlerinin satışa sunulacağı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe Katılan Ülkeler;
Arnavutluk
Bulgaristan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Kosova
Makedonya
Romanya
Sırbistan

Etkinliğe Katılan İller;
Erzurum
Sinop
Trabzon
Van

Etkinliğe Saat 10.00'da Belediye Önünden Araç Kaldırılacaktır.

21 Ağustos 2017
DÖNÜŞÜM İYİ GELECEK

Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından hazırlanan “Dönüşüm İyi Gelecek” isimli çocuk tiyatrosu, 21 Ağustos 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Balabancık Mahallemizde ücretsiz olarak sahnelenecektir.

18 Haziran 2017
BABALAR GÜNÜ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü sebebiyle, 18 Haziran 2017 Pazar akşamı saat:21.30'da 100. Yıl Parkı'nda etkinlik gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte; Çocuklar babaları ile fotoğraflarını ücretsiz olarak çekilecek olup,çekildikleri fotoğraflara çerçeve yapım atolyesinde çerçeve hazırlayarak babalar günü hediyelerini ücretsiz olarak yapmış olacaklar.

Babalar Günü etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

Facebook Twitter Youtube