ETKİNLİKLER

MALKARA BELEDİYESİ “ESKİ ZAMANLARDA MALKARA'' KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ VE KONFERANS DÜZENLEDİ

Malkara Belediyesi tarafından 15 Kasım 2012 Perşembe günü Malkara Kültür Sarayı' nda Saat: 14:00' te Gazeteci Ümit BAYAZOĞLU' nun “Kurtuluş Zamanındaki Malkara” Fotoğraf Koleksiyonu sergisi ile Saat:14:30' da Araştırmacı Tarihçi Yazar Mehmet SEREZ' in katıldığı “Eski Zamanlarda Malkara” konulu konferansı düzenlendi.

Düzenlenen sergi ve konferansa Belediye Başkanı Birol KAYA, N.K.Ü. Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat TAŞAN, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan EĞİLMEZ, Belediye Meclis Üyeleri, Eski Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Basın Mensupları, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Birol KAYA yaptığı açılış konuşmasında; “Malkaramızın düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Belediyemizin katkılarıyla hazırlanan Fotoğraf Koleksiyonu Sergisi ve Eski Zamanlarda Malkara konulu konferans etkinliğimize hepiniz hoşgeldiniz.

Değerli hemşehrilerim Malkaramızın kurtuluşundan bu yana tarihimizi anlatan Eski Zamanlarda Malkara Fotoğraflarıyla ve konferansıyla gençlerimize, gelecek nesillere Malkaranın tarihini unutturmamak için Malkara Belediyesi olarak kültürel etkinliklerle tarihimizi yaşatmaya devam edeceğiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ünde dediği gibi “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Malkaralı hemşehrilerimiz olan Gazeteci Ümit BAYAZOĞLU'nun Eski Zamanlarda Malkara konulu fotoğraf koleksiyonundan oluşan sergimize ve aynı zamanda Malkaramızın damadı, Araştırmacı, Tarihçi, Yazar Mehmet SEREZ'in bizlere tarihimizi, aydınlatıcı ve hatırlatıcı ışığı ile sunacağı konferansına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle ziyaret edilen fotoğraf koleksiyonu sergisi ve beğeniyle izlenen konferansta emeği geçen Ümit BAYAZOĞLU ile Mehmet SEREZ'e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Birol KAYA günün anısına çiçek ve plaket takdim etti.

Facebook Twitter Youtube