İHALELER

BU SES MALKARA'DAN SES YARIŞMASI

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında ‘Bu Ses Malkara'dan Ses Yarışması' düzenlenecektir.

Yarışmaya Başvuru 23 Ekim – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacaktır.

Başvuru için istenen belgeler;
Başvuru Formu
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
İkametgâh Belgesi

Yarışma Ön Elemeleri; 7 - 8 Kasım tarihlerinde Kültür Sarayı'nda halka açık olarak yapılacaktır.

Final Yarışmasına kalmaya hak kazanan yarışmacılar 10 Kasım 2017 tarihinde www.malkara.bel.tr adresinde ve Malkara Belediyesine bağlı sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

‘Bu Ses Malkara'dan Ses Yarışması' finali 14 Kasım 2017 Salı akşamı saat 19.00'da Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecektir.

‘Bu Ses Malkara'dan Ses Yarışması'nda dereceye giren yarışmacılar 1. tam altın ve plaket, 2. yarım altın ve plaket,3. çeyrek altın ve plaket almaya hak kazanacak.

Tüm halkımıza duyurulur.

ÇOCUK DEFİLESİ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında 14 Kasım 2017 Salı günü 12.00 - 14.00 saatleri arasında Şehitlik Caddesi'nde 5 - 10 yaş çocuklar arası serbest kıyafet çocuk defilesi gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek olan Çocuk Defilesine katılmak isteyen çocuklarımızın aileleri 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

14 KASIM MALKARA'NIN KURTULUŞU ETKİNLİKLERİ

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşu etkinlileri 14 Kasım 2017 Salı günü 12.00 ile 22.00 saatleri arasında Malkara Eski Otagar Alanında gerçekleştirilecek.

Etkinlikler Kapsamında;
Saat: 12.00 Dünya Çocuk Kitabı Haftası Kutlamaları (Çocuk Kitabı Dağıtımı)

Saat:19.00 Ödül Töreni
* 7. Geleneksel Malkara Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası
* 14 Kasım Kurtuluş Kupası İlk ve Ortaokullar arası Halı Saha Futbol Turnuvası
* "Tarihte Malkara" Fotoğraf Yarışması

- KONSER -
Saat: 20.00 Gripin Konseri

Gerçekleştirilecek etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

08 Kasım 2017
MUSTAFA KEMAL'LE BİR GÜN LATİFE

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal'le Bir Gün Latife isimli tiyatro oyunu 8 Kasım 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecektir.

Tüm Halkımız davetlidir.

29 Ekim 2017
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMİ FENER ALAYİ YÜRÜYÜŞÜ

20 Ekim 2017
MALKARA ET KOMBİNA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

20 Ekim 2017 Cuma günü saat 11.00'de Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkiinde Malkara Et Kombina Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirilecektir.

26 Eylül 2017
MALKARA ET KOMBİNA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Malkara Et Kombina Tesisi Temel Atma Töreni 26 Eylül 2017 Salı günü saat 15.00'de Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkiinde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

18 Eylül 2017
İLKÖĞRETİM HAFTASI ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası kapsamında 18 Eylül 2017 Pazartesi günü 14.00 - 18.00 saatleri arasında 14 Kasım Caddesi (Ziraat Bankası Önünden Top Meydanına Kadar) "İlköğretim Haftası Şenliği" gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

26 Ağustos 2017
GELENEKSEL 2. KARAİDEMİR BARAJI BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ

Malkara Belediyesi tarafından Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 - 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Karaidemir Barajı Piknik alanında gerçekleştirilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olup,
27 Ağustos 2017 Pazar günü saat 17.00'de sona erecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğinde 3/2 numaralı amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğe uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Balık Tutma yarışmaları sonucu dereceye giren ilk 3 genç katılımcı ve bayanlara ödüller verilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine katılan vatandaşlarımıza balık ikramları olacaktır.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

24 Ağustos 2017
ELMALI MAHALLESİ TANITIM ETKİNLİĞİ

Elmalı Mahallesinde Çorlu Festival Gruplarının yer alacağı
ve Malkara Belediye Akademisi'nin el emeği ürünleri ile köy ürünlerinin satışa sunulacağı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe Katılan Ülkeler;
Arnavutluk
Bulgaristan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Kosova
Makedonya
Romanya
Sırbistan

Etkinliğe Katılan İller;
Erzurum
Sinop
Trabzon
Van

Etkinliğe Saat 10.00'da Belediye Önünden Araç Kaldırılacaktır.