ELMALI MAHALLESİ'NDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında Malkara Belediyesi tarafından 10 Nisan 2016 Pazar günü saat 10.00'da Elmalı Mahallesi'nde doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirilecek.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında sağlığın önemini vurgulamak amacıyla Elmalı Mahallesi'nde gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşü etkinliğimize Malkaralı bütün hemşerilerimi davet ediyorum.” diyerek herkesi etkinliğe davet ettiğini belirtti.

Elmalı Mahallesi'nde yapılacak olan yürüyüş rotasının tamamı orman yolu ve patikalardan oluşacağı için katılımcıların mevsimine göre giyinmeleri, rahat spor ayakkabı tercih etmeleri, öğle yiyeceği olarak yanlarına aperatif ve hafif yiyecekler almaları, yanlarında su ve özel yiyecekleri bulundurmaları gerekmektedir.

Belediye binası önünden saat 9.30'da Elmalı Mahallesi'ne araç kaldırılacaktır.